Het doel van de initiatiefnemers van StraksVerhuizen

Het verhaal van StraksVerhuizen en de achtergrond van de initiatiefnemers: Sjors & Jordi. Met ons in contact komen? Stuur ons een mail via de knop hieronder: 

Steljevraag@straksverhuizen.nl

© Copyright 2021 StraksVerhuizen.nl

Privacy statement StraksVerhuizen

Stap 1. Orienteren

In veel gevallen weet je al wanneer je ongeveer wil verhuizen. Toch wacht je vaak tot het laatste moment, om te beginnen met de voorbereiding op de verhuizing. Bij StraksVerhuizen kan je 4 jaar van te voren beginnen met de voorbereiding, zodat je de maximale prijs voor je woning krijgt.

Stap 2. Ontdek informatie

Via StraksVerhuizen krijg je alle informatie over je woning, zoals de waarde van je woning, de (toekomstige) interesse in je woning en antwoorden rondom de verkoopbaarheid van je woning. 

Stap 3. Kies verhuismoment

Met behulp van alle benodigde informatie over je woning, kies je het ideale verhuismoment. Zo voorkom je dubbele woonlasten, of juist dat je zonder huis zit, door een te snelle verkoop. 

Stap 4. Sluit de deal

Ontvang biedingen van kopers en/of beleggers via StraksVerhuizen. Kies de deal die bij je situatie past en start met je volgende woningavontuur. 

Meld je woning gratis aan

Waarom StraksVerhuizen.nl?

Ontdek alle benodigde informatie over je woning, voordat je start met verhuizen

Ons verhaal

Wij geven tips om jouw woonwensen werkelijk te maken en om jou het maximale uit je woning te laten halen

In de Nederlandse woningmarkt is enorm veel vraag naar woningen, maar weinig aanbod. De woningmarkt is overspannen! StraksVerhuizen zorgt ervoor dat er meer aanbod op de markt komt, zodat we de woningmarkt laten ontspannen.

Uit onderzoek van de NVM blijkt dat 2/3 van de woningeigenaren loopt met het idee om zijn woning te verkopen. Wij willen deze groep bereiken. Deze groep wil zijn woning verkopen en verhuizen als de omstandigheden juist zijn. Wij voorzien jou van informatie over je woning, waarbij jij de antwoorden krijgt die je zoekt. Normaal schakel je hier een makelaar voor in, waar hoge kosten aan verbonden zijn. Als je alle benodigde informatie over je woning hebt, dan weet je hoe je ervoor staat en kun je op basis daarvan jouw verkoopstrategie bepalen. De verkoopstrategie is het antwoord op wanneer, hoe en voor welke prijs.

StraksVerhuizen helpt je ook met het sluiten van de ideale deal. Wij kijken naar jouw wensen en zoeken met behulp van jouw wensen de juiste match in de vorm van kopers en/of beleggers. Door middel van een kosteloze plaatsing op meerdere woning platformen zorgen wij voor een grootschalige exposure van je woning en door lang van te voren je woning al aan te bieden kan je je verkoopprijs met 20% verhogen. Indien je meer opzoek bent naar zekerheid of snel van je woning af wil, dan bieden wij jouw woning aan bij ons landelijk netwerk van beleggers.

Sjors & Jordi ervaarden dat bij veel woningeigenaren die willen verhuizen informatie ontbreekt om de juiste beslissingen te nemen. Dat terwijl je woning bij veel mensen het meest kostbare bezit is. Zelf zijn we al meerdere keren verhuisd en liepen we tegen het probleem aan dat onze woningwaarde achteraf te laag werd ingezet door de makelaar. Onze missie is daarom om elke woningeigenaar die met het idee loopt om te verhuizen kosteloos te informeren, zodat ze de juiste keuzes kunnen maken. StraksVerhuizen helpt woningeigenaren vervolgens met het vinden van een koper en het sluiten van een goede deal!

StraksVerhuizen.nl

StraksVerhuizen.nl

StraksVerhuizen.nl

Steljevraag@straksverhuizen.nl

Een vraag of een opmerking?